ته چین قارچ و گردو از غذاهایی است که شاید کمتر کسی نامش را شنیده باشد، اما می‌توانید به راحتی آن را در منزل خود تهیه و سرو نمایید، در مطلب زیر طرز تهیه این ته چین خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.

ته چین قارچ و گردو + طرز تهیه

امروز قصد داریم طرز تهیه ته چین قارچ و گردو را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز

برنج ایرانی ۳۰۰ گرم

روغن کنجد ۶ قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده ۱ عدد

قارچ ورقه‌ای خرد کرده ۲۰۰ گرم

گردوی خرد کرده ۵۰ گرم

اسفناج خرد کرده ۴۰۰ گرم

رب انار (ملس) ۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

ماست چکیده ۲ قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ ۲ عدد

زعفران حلکرده ۴ قاشق سوپخوری

کره گیاهی خرد کرده ۲۰ گرم

طرز تهیه:

برنج را پس از خیساندن در آب و نمک، بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. حالا قارچ، گردو و اسفناج را افزوده و تفت دهید. سپس رب‌انار، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.

اینک ماست، زرده تخم‌مرغ‌ها، زعفران و باقیمانده روغن کنجد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. اکنون نیمی از برنج را به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه کف تابه مناسبی را به قطر ۲۰ سانتیمتر، چرب کنید و برنج مخلوط کرده با ماست را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. حالا مایه فراهم کرده میانی را روی آن بریزید.

به گونه‌ای که در حدود دو سانتیمتر از لبه‌ها خالی بماند. اکنون باقیمانده برنج را روی این لایه بریزید و رویش کره بچینید. سپس ته چین را به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید. / شور و شیرین

کد خبر: 55252024

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 4 =

    تا انتخابات

    آخرین اخبار

    پربازدید

    پربحث