اسنک لقمه ای از غذاهای خوشمزه و لذیذی است که می توانید به راحتی و در زمان کوتاه در منزل آن را تهیه نمایید، در مطلب زیر طرز تهیه اسنک لقمه‌ای را به شما آموزش خواهیم داد.

اسنک لقمه‌ای ساده و لذیذ + طرز تهیه

در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه اسنک لقمه‌ای آشنا کنیم.

مواد لازم

نان (لواش، تافتون یا پیتا (برش زده به شکل دایره)) ۱۰ ورق
ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم
ژامبون گوشت ۱۰۰ گرم
پنیر ریکوتا (طرز تهیه موجود است (از پنیر خامه‌ای هم میتوان استفاده کرد) ۵۰ گرم
سس مایونز ۶ قاشق غذا خوری
خیارشور (خرد شده) ۱/۴ لیوان
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری
قارچ ۵۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
آبلیمو به مقدار لازم
نمک و فلفل  به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد (به اندازه شعاع یک پیاله) برش بزنید و بعد آن را به صورت شکل رول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد.

ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه‌ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید.

سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید. قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود. سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آن‌ها را داخل یخچال قرار دهید.

نان‌های برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود.

بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید.

سایر نکات

۱) در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید.

۲) بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید. / پاپیون

کد خبر: 55229162

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 15 =

    پربازدید

    پربحث

    آخرین اخبار